renaultdacia

Aircoservice

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden. Onvoldoende koude lucht, muffe geuren,..., wij verhelpen het.

Herstellingen & Onderhoud

We bieden u alle types herstellingen aan - en dit voor alle  personenwagens van alle merken, bedrijfswagens & lichte vrachtvoertuigen (tot 3.5 ton) - zoals :
 • Onderhoud
 • Batterijen
 • Remmen
 • Uitlaat
 • Ontsteking
 • Koppeling
 • Schokdempers
 • Banden
 • Carrosseriewerk
 • Ruiten
 • Uitlijning
 • Snelservice
Bij ons krijg je trouwens ook een vervangwagen  gedurende de tijd van de herstelling.

Assistance (Renault + Dacia)


Renault Assistance ?

Een kwalitatieve dienstverlening om uw mobiliteit te verzekeren, en dat in alle omstandigheden, in heel Europa en op een zo kort mogelijke tijd:

- pechverhelping ter plaatse of, indien dat niet mogelijk is, slepen naar de dichtstbijzijnde RENAULT-garage

- mobiliteitsoplossingen om uw reis voort te zetten of terugbetaling van uw logies indien uw wagen voor langere tijd geïmmobiliseerd is in onze werkplaatsen.

 TELEFOON RENAULT ASSISTANCE 0800 / 15 051 (GRATIS NUMMER)Dacia en bijstand ?
Elk Dacia model wordt gebouwd volgens de strengste internationale normen. In het onwaarschijnlijke geval dat u toch met pech af te rekenen krijgt tijdens de garantieperiode, volstaat een enkel telefoontje om u de bijstand te geven die u nodig hebt. Bel 0800/97 96 5 (vanuit België) of 00 32 2 233 23 73 (vanuit buitenland) en een pechverhelpingsteam komt u onmiddellijk uit de nood helpen. Vertrek met een gerust hart : dit nummer is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. 

Carrosserie

We zijn een erkende carrosserie  die u bijstaat na ongeval. Wij herstellen alle merken.
Expertise en opmaak bestek door ons uitgevoerd in rechtstreeks contact met de maatschappij van uw keuze.

Met onze jaren ervaring als Renault dealer heeft onze garage een stevige ervaring en vakkennis opgebouwd naar zowel de particuliere als professionele klant. Dat de tevredenheid van de klant centraal staat is voor ons vanzelfsprekend. We hebben heel wat troeven om te gemoet te komen aan  jouw behoeften. Zo beschikken we onder meer over een spuitcabine, richtbank, moderne lasapparatuur, speciale uitdeuktechnieken, verflabo, enz... En dit om een snelle, klantvriendelijke en persoonlijke service te kunnen realiseren.
Tevens beschikken wij ook over een carrosserieafdeling die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen en voor alle merken. 

Onze veelzijdigheid maakt van ons een unicum in de streek, onze persoonlijk en klantgerichte service maakt van ons uw ideale partner.

Bandenservice

Wij helpen u graag om het rijden met uw Renault/Dacia zo veilig mogelijk te maken.
Tijdens uw onderhoud of bezoek aan onze garage controleren wij voor u gratis uw banden.
Voor nieuwe zomerbanden of winterbanden, een bandherstelling of wieluitlijning kan u eveneens in ons atelier terecht. We beschikken over een ruime bandenstock zodat u snel kan geholpen worden.

Magazijn & Onderdelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijdig de nodige  en de juiste onderdelen te hebben.
Daarom leveren wij u de originele onderdelen van de merken RENAULT en DACIA
Wij hebben tevens een ruime voorraad van de meest courante toebehoren. Zo kan u ondermeer in ons magazijn terecht voor tapijtjes, radio-CD’s, dakkoffers, car-kits, houten laadvloeren, ruitenbeschermingen, getinte ruiten,coyotes,trekhaken,...

Financiering

Zou het niet prettig zijn als u op één en hetzelfde adres uw nieuwe auto zowel kunt kopen als financieren of leasen? Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en bij wijze van spreken meteen kunt wegrijden?

Dat kan bij ons. Wij als Renault-dealer (accredatienummer FSMA 500182C /  BE0862890026) zijn u graag van dienst bij het afsluiten van een aantrekkelijke en duidelijke financierings- of lease-overeenkomst.

De financiering loopt via Renault Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij die al sinds 1974 deel uitmaakt van de Franse groupe Renault Crédit International (RCI).

Geen andere leasemaatschappij dan Renault Financial Services is uiteraard zó vertrouwd met het automerk Renault. Wij bieden u een uiterst aantrekkelijke manier van leasen: duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken

"Let op, geld lenen kost ook geld"